INFO

I. Mitä hinnat sisältää?

Hintoihin sisältyy ALV. 24% sekä matkakulut 50 km säteellä Vierumäeltä, sen ylittävältä osalta 0,40€ / km.
Doulapaketit sisältävät matkakulut kokonaisuudessaan.

II. Missä toimin?

Toimin pääasiassa Päijät-Hämeessä ja lähiseuduilla, mutta tulen mielelläni myös kauemmas kuvaamaan.
Doulauksia teen max. 2 h ajomatkan päähän Vierumäeltä, jotta ehtisin varmasti paikalle.
Studiokuvaukset järjestän Lahdessa.

III. Maksutavat

Kaikki palvelut maksetaan laskulla 14 pv maksuajalla. Osamaksusta on mahdollista sopia erikseen.

IV. Kuvauksen ehdot

Asiakkaalla on oikeus perua varaus kuluitta 24h ennen kuvausaikaa, myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitetaan 50% ja peruuttamatta jätetystä ajasta 100% kuvauksen hinnasta.

Kuvia saa rajoittamattomasti käyttää omiin tarkoituksiin, kuten jakaa somessa ja teetättää kuvatuotteita.
 Kuvia ei saa käyttää markkinointiin, kilpailuun tai myydä kolmansille osapuolille, näissä tapauksissa aina yhteys minuun.

Kuvia ei saa muokata esim. filttereillä tai oleellisesti rajata.

V. Doulasopimuksen ehdot

Doulasopimuksen synnyttyä asiakas maksaa varausmaksun (200€), jota ei palauteta, vaikka sopimus peruttaisiin. Loppusumma on maksettava ennen päivystysajan alkua, joko kerralla tai erikseen sovittaessa osamaksulla. Paketin hinnasta ei hyvitetä mitään, mikäli doula ei itsestään riippumattomista syistä osallistu synnytykseen (esim. nopea synnytys, doulaa ei kutsuta paikalle, vauva syntyy päivystysajan ulkopuolella eikä doula ole tavoitettavissa).

Mikäli synnytystavaksi valitaan alatiesynnytyksen sijasta sektio ja päätös tehdään viimeistään rv 37+0 etkä tarvitse minua sektioon ja ilmoitat siitä välittömästi, veloitetaan vain varausmaksu. Mikäli haluat, niin osallistun sektiosynnytykseesi, jolloin paketin hinnasta veloitetaan 50%. Mikäli saat tietää suunnitellusta sektiosta myöhemmin kuin rv 37+0 etkä tarvitse minua synnytykseen, veloitetaan paketin hinnasta 50%.

Mikäli doula ei oman sairastumisensa tai ylivoimaisen esteen vuoksi pääse osallistumaan synnytykseen, eikä saa järjestettyä paikalle varadoulaa, veloitetaan vain varausmaksu. Synnytyksen jälkeinen kotikäynti tehdään normaalisti.