TENS - LAITE


TENS- lyhenne tulee sanoista Transcutaneous Electrical Nerve Stimulation. Selkään kiinnitettävien elektrodien kautta laite lähettää impulsseja, jotka heikentävät kipuviestien kulkeutumista hermojen kautta aivoihin viemättä kuitenkaan tuntoa. Impulssit saavat myös kehon luontaiset endorfiinit aktivoitumaan. Laitetta voi käyttää jo avautumisvaiheessa ja elektrodit tarttuvat hyvin uudestaan esimerkiksi suihkun jälkeen. Elle baby TENS -laite on optimaalinen synnytykseen. 

Laitetta on turvallista käyttää raskausviikosta 37+0 alkaen. Laitetta ei tule käyttää, mikäli sinulla on sydämentahdistin, sydänsairaus tai epilepsia. Jos olet vähänkään epävarma laitteen sopivuudesta, ota yhteyttä lääkäriisi ennen käyttöä.


Sisältö:

Tens-laite ja kaulahihna

Säilytyspussukka

Kaksi johtoa + varajohto

Elektrodipaketti

Paristot ja varaparistot

Vihkonen A women's guide to drug free pain relief 

Suomenkieliset käyttöohjeet

Englanninkieliset käyttöohjeet


40€ / 4 vko

Asiakkaan palaute


"Käytin tens-laitetta heti ensimmäisistä supistuksista lähtien siihen saakka, kunnes siirryin avautumisvaiheen loppupuolella ammeeseen, jonne vauva myös syntyi. Tens auttoi viemään huomiota supistuksilta, jolloin ne kesti paremmin. Jos vielä joskus synnytän, haluan ehdottomasti tens-laitteen uudelleen käyttöön"


VUOKRAUSEHDOT


Vuokra-aika alkaa kaksi viikkoa ennen laskettua aikaa ja laite palautetaan mahdollisimman pian synnytyksen jälkeen, kuitenkin viimeistään kaksi viikkoa lasketun ajan jälkeen. Mikäli synnytys näyttää menevän yli rv 42+0, ota yhteyttä niin vuokra-aikaa jatketaan veloituksetta synnytykseen asti. Mikäli haluat laitteen vuokralle jo aiemmin tai vaikka hyödyntää sitä myös jälkisupistuksiin, on ylimääräisen vuokraviikon hinta 10€. Ylimääräiset viikot kannattaa varata etukäteen, sillä lyhyellä varoitusajalla laite ei välttämättä ole enää vapaana ennen ja jälkeen perusvuokra-aikasi. 

Laitteen vuokra on maksettava ennen vuokra-ajan alkua. Vuokraa ei palauteta, vaikka laitetta ei käytettäisikään. Mikäli et tarvitsekaan laitetta, muista perua se ennen kuin lasku erääntyy. 

Vuokraaja sitoutuu tutustumaan laitteen vuokraehtoihin ja käyttöohjeeseen tarkoin. Vuokra on henkilökohtainen. Laitetta saa käyttää vain laitteen varannut henkilö. 

Laite ja sen toimivuus tarkistetaan aina vuokrauksien välillä. Mikäli kuitenkin havaitset jotain puutteita, olethan yhteydessä välittömästi. Elektrodit ovat henkilökohtaiset, eli saat laitteen mukana avaamattoman pakkauksen. Ne kuitenkin tarttuvat ihoon uudestaan, mikäli haluat testata laitetta ennen synnytyksen käynnistymistä tai kesken synnytyksen otat ne pois esimerkiksi suihkun ajaksi. 

Jos laite palautuu vahingoittuneena tai sitä ei palauteta lainkaan, tulee vuokraajan maksaa uutta laitetta vastaava summa (115,00€). Mikäli jokin osa puuttuu, sovitaan korvauksesta tapauskohtaisesti. Mikäli otit varaparistot käyttöön, ilmoitathan siitä laitetta palauttaessasi. Sinun ei tarvitse hankkia uusia varaparistoja. 

Mikäli laite palautetaan myöhässä, peritään myöhästymisestä 10€ jokaista alkavaa viikkoa kohden.